Afscheid groep 8 - obs Driemaster Assen

Afscheid groep 8

Donderdag 20 juli was het dan zo ver. De première van ‘de geheugenkliniek’, de eindfilm van groep 8. In de geheugenkliniek willen slimme, goedgeklede zakenmensen snel geld verdienen door risicovolle testen te doen met proefpersonen. Die proefpersonen krijgen een complete update van hun geheugen. Donderdagmiddag hebben we de film gekeken met alle kinderen van de school en ’s avonds mochten ouders, opa’s, oma’s en andere genodigden komen kijken. De filmsterren werden ’s avonds onder luid applaus ontvangen op de rode loper. Toen iedereen een plek op de tribune had gevonden, met een bakje popcorn, was het tijd voor de film. Na de film hebben we nog gekeken naar de bloopers en de foto’s van het schoolkamp naar Schiermonnikoog. Vervolgens was het tijd voor het officiële gedeelte, de diplomering. Na het ophalen van herinneringen met juf Heleen en juf Miriam was het tijd voor het zetten van de handtekening op het diploma. We kijken terug op een heel geslaagde avond.