Fancy_Fair - obs Driemaster Assen

Fancy Fair

Vrijdag 7 juli heeft de kinderraad een fancy fair georganiseerd, met als doel, geld te verdienen voor de aanschaf van nieuwe leesboeken.

De zon scheen en de sfeer was super.

Veel kinderen en ouders waren aanwezig en stonden in rij om zich te laten schminken, nagels te laten lakken, lootjes te kopen, aantal legoblokjes te raden, suikerspinnen te eten, glittertattoos te zetten…. En ga zo maar door…

Ook werden er lekkernijen verkocht die door kinderen, ouders en teamleden waren gebakken en geschonken voor dit goede doel. Dank daarvoor.

Om 17.00 uur waren alle lootjes verkocht en kon de verloting plaatsvinden. Een half uur lang werden de prijzen verdeeld en gingen er vele gelukkigen met een prijs of een prijsje naar huis. Om 18.00 uur was de fancy fair afgelopen.

De exacte opbrengst kunnen we u nog niet bekendmaken, maar het gaat om ongeveer

€ 500,-, die de kinderraad zoals gezegd gaat gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe leesboeken.

Kinderen, ouders, opa’s, oma’s, sponsoren, dank voor jullie hulp, steun, giften en inzet!

De afgebeelde foto’s zijn gemaakt door Ineke Heijting.