Kerstviering - obs Driemaster Assen

Kerstviering

Woensdag hebben we samen met alle kinderen kerst gevierd op school.
Omdat het donker was, zagen de lichtjes in de kerstbomen en de kaarsjes op de tafels er nog mooier uit dan overdag. Buiten op het plein zag het er ook sfeervol uit door de grote kerstboom en de vuurkorven.
Meester Tim en alle juffen waren helemaal in kerstsfeer met hun kerstmuts op en openden de avond met het zingen van enkele kerstliedjes.
Na de opening gingen alle kinderen met hun juf of meester naar hun eigen klas om daar te genieten van het kerstdiner dat door de ouders was gemaakt. De kinderen hebben heerlijk gesmuld van al het lekkere eten.
De kerstman bracht ons ook nog een bezoekje. Hij had voor iedereen wat lekkers meegebracht.
Voor de ouders die wilden blijven was er buiten op het plein of binnen in het taaltheater een hapje en een drankje geregeld.
Om 19.00 uur was het kerstdiner afgelopen en tijd om weer naar huis te gaan. Het was een gezellige, geslaagde kerstviering voor iedereen.
Alle ouders die hieraan hebben meegeholpen, willen we hier nogmaals heel hartelijk voor bedanken.