Koningsspelen - obs Driemaster Assen

Koningsspelen

Voordat de Koningsspelen begonnen, hebben alle kinderen genoten van een Koningsontbijt, met lekker belegde broodjes, fruit en wat te drinken. Meester Marvin, student van meester Daan, heeft dit jaar de Koningsspelen voor onze school georganiseerd. ’s Ochtends konden de groepen 1 t/m 4 allerlei spelletjes doen op het grasveld bij school. In groepjes zijn ze met studenten en ouders alle sportonderdelen bij langs gegaan. Iedereen deed erg goed zijn best met onder andere de hoepeldans, vos kom uit je hol, de eierloop en was ophangen. Tussen de spelletjes door was er even tijd om uit te rusten met een bekertje drinken en een koekje.

Aan het eind van de ochtend werd Daniek uit groep 4 door iedereen luidkeels toegezongen. Ze was die dag ook jarig en trakteerde alle kinderen op een lekker ijsje. Het was een erg geslaagde ochtend. ’s Middags was het voor de bovenbouw tijd om te sporten. Voor hen stonden verschillende atletiekonderdelen op het programma. De kinderen konden onder andere verspringen, kogelstoten, speerwerpen en deden in hun team een estafette. We willen iedereen die deze dag heeft meegeholpen heel erg bedanken voor alle hulp. We kijken terug op een zeer sportieve en gezellige dag.