Maandshow5 - obs Driemaster Assen

Maandshow groep 5

Woensdag 22 november waren er een heleboel ouders op school om te kijken naar de maandshow van groep 5. Groep 5 speelde een verhaal over Sinterklaas en zijn pieten.
De pieten wilden niet mee naar Nederland omdat het daar zo koud was. Gelukkig kon Sinterklaas zijn pieten overhalen en gingen ze met de boot naar Nederland.
Daar stonden de kinderen hen al op te wachten. Zo konden ze toch nog het Sinterklaasfeest vieren. In het Sinterklaasverhaal kwamen ook een aantal liedjes voor, die heel mooi werden gezongen.
Zoals ‘In een Spaanse villa, ‘de Pepernotensamba’, ‘100.00 pieten’ en ‘Ik spring spring spring als een pepernoot’. Met een diepe buiging van de kinderen kwam er een einde aan dit leuke Sinterklaasverhaal.