Ons gebouw - obs Driemaster Assen

Onze school

Onze school vindt u in de MFA Pittelo. Een super modern gebouw in het hart van de wijk. Niet alleen aan de buitenkant is het bijzonder, ook van binnen is het verrassend en uitnodigend. Bovendien is het gebouw duurzaam en energiearm. Er wordt gebruikt gemaakt van aardwarmte en zonne-energie. Ook onze lokalen en leerpleinen zijn zeer eigentijds. In deze ruimtes beschikken we bijvoorbeeld over wireless internet via acces-points. En in de lokalen kan de verlichting in verschillende standen worden gezet. “Standaard, Rust, Energie en Concentratie”. Volgens onderzoek heeft dit een positieve invloed op de leerprestaties en het welbevinden van de kinderen. In het gebouw bevinden zich ook een sporthal, twee speellokalen een theater en in de toekomst een kinderbibliotheek. Het plein rondom de school is uitdagend en kindvriendelijk. Uniek is nog het speciale sport-spelplein dat zich achter de school bevindt. Een soort openlucht gymzaal waar allerlei sporten en spellen kunnen worden gespeeld.