Welkom - obs Driemaster Assen

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de website van obs Driemaster. We hopen dat u hier de informatie vindt, die u zoekt.

Graag willen we u op deze welkom pagina, in het kort, uitleggen wat voor school we zijn.

• Allereerst is de Driemaster een kleine, overzichtelijke school met een gemengde leerling populatie.
• De laatste jaren hebben we ons ontwikkeld van “gewone” basisschool naar “de school met de drie sterke punten” én goede leerresultaten.
• Onze drie sterke punten zijn: Kennis, Fitheid en Veiligheid.
• Dit houdt in, dat we de kinderen veel willen leren.
• Goed kunnen ( begrijpend)lezen vormt hiervoor, volgens ons, dé basis.
• Daarom zijn we ook een échte leesschool.
• Maar om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je je eveneens fit én veilig voelen.
• Daarom willen we ook een absoluut veilige en geweldloze school zijn, waar pestgedrag en geweld niet wordt getolereerd.

Wilt u een keer zien hoe dit in de praktijk gaat? We nodigen u graag uit om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Uiteraard zijn we ook benieuwd wat u van onze website vindt. Mist u dingen of ziet u zaken die verbeterd kunnen worden? Laat het ons via ons weten of stuur uw mail naar admin@obs-driemaster-assen.nl. We stellen het zeer op prijs!

Vriendelijke groet,

Team obs Driemaster